Letselschade expert in Almere
Bel vrijblijvend: 036 - 799 90 87
Home > Bedrijfsongeval
Bedrijfsongeval Almere

Bedrijfsongeval verhalen in Almere

Werken brengt soms risico’s met zich mee als u bijvoorbeeld werkt op ladders, steigers, met zware materialen of gevaarlijke machines. Maar ook in andere gevallen is het natuurlijk mogelijk dat u geconfronteerd wordt met een bedrijfsongeval. Uw bedrijf dient ervoor te zorgen dat u uw werkzaamheden veilig kunt uitoefenen. Aansprakelijkheid wordt dan ook vaak snel erkend.

Slachtoffer van een bedrijfsongeval?

Een ongeluk op uw werk brengt een lastige situatie met zich mee. U maakt zich wellicht zorgen over de invloed van een letselschadezaak op uw relatie met uw baas. Uw werkgever heeft een aansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering zal uw schade in behandeling nemen en u in de meeste gevallen schadeloos stellen. Wij vinden het echter belangrijk dat er een goede relatie is en blijft tussen werkgever en werknemer na een bedrijfsongeval.

Juridische hulp na een ongeluk op het werk

Als u letselschade heeft opgelopen na een bedrijfsongeval en u woont in Almere of in de omgeving van Almere, dan helpen wij u graag bij het indienen van de schadeclaim. Ons team van letselschadespecialisten in Almere behandelt uw schadezaak en onderhoudt contacten met andere partijen. Heeft u als gevolg van een bedrijfsongeval letselschade in Almere? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u op persoonlijke en professionele wijze.

Menu