Letselschade expert in Almere
Bel vrijblijvend: 036 - 799 90 87
Home > Letselschadespecialist
Letselschadespecialist Almere

Letselschadespecialist in Almere

Letselschadekantoor Kloppenburg in Almere is al sinds eind jaren ‘80 met succes één van de grotere spelers in de markt van de letselschaderegeling. Uw letselschadespecialist in Almere heeft alle ontwikkelingen van de laatste jaren meegemaakt, waarbij er inmiddels gelukkig veel meer oog is voor het slachtoffer. Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met ervaren en goed opgeleide letselschadespecialisten. Het enthousiaste team behartigt dagelijks de belangen van vele letselschadeslachtoffers. Onze speciale aanpak heeft tot doel om slachtoffers zoveel mogelijk uit de wind te houden, zodat zij zich met mensen uit hun eigen omgeving kunnen richten op het herstel. Daarbij worden de ontwikkelingen op alle gebieden nauwlettend gevolgd en wordt het uiteindelijke resultaat voor het letselschadeslachtoffer niet uit het oog verloren.

letselschade Amersfoort
De letselschade specialisten van Letselschadebureau Kloppenburg. Van links naar rechts: Bert Ridder, Edwin van Slooten, Erika Janssen, Han Mossink, Hanneke Lap, Mariken van der Hoeven, Remko Zwanenburg, Peter Sander en Ronald Nicolaas. Als experts in personenschade staan zij u graag te woord.

Onze sterke punten als letselschadespecialist

Het sleutelwoord in een letselschadetraject is communicatie. Juist op dat gebied scoort ons letselschadebureau hoog. Er wordt bijzonder veel nadruk gelegd op een heldere communicatie, zodat alle betrokken partijen in het proces goed weten waar ze aan toe zijn. De belangrijkste sleutelwoorden bij onze aanpak:

  • Communicatie
  • Laagdrempelig
  • Persoonlijk
  • Betrokken
  • Resultaatgericht

De inzet van uw letselschadespecialist is voor een letselschadeslachtoffer kosteloos indien er aansprakelijkheid bestaat. Heeft u letselschade in Almere of in de omgeving van Almere? Neem dan vrijblijvend contact op voor een persoonlijk gesprek bij u thuis.

Menu