Letselschade expert in Almere
Bel vrijblijvend: 036 - 799 90 87
Home > Schadeclaim
Schadeclaim Almere

Schadeclaim in Almere

Er zijn veel soorten kosten die in aanmerking komen voor een schadevergoeding. Ongevallen hebben immers vaak grote gevolgen en brengen een flinke kostenpost met zich mee. Deze kostenposten kunnen verhaald worden op de aansprakelijke partij door het indienen van een schadeclaim. In de schadeclaim worden bijvoorbeeld genoemd:

  • Onverzekerde medische kosten
  • Huishoudelijke hulp
  • Verplegingskosten
  • Verlies van inkomen
  • Verminderde pensioenopbouw
  • Smartengeld

Schadevergoeding eisen

Bent u benieuwd welke schadevergoeding u kunt krijgen? Aan de hand van uw persoonlijke verhaal stellen wij een schadeclaim op voor u. Wij, als letselschadespecialist in Almere, komen graag bij u langs in Almere voor een persoonlijk gesprek.

Verschillende oorzaken van letselschade

Bij letselschade denkt u misschien aan een verkeers- of bedrijfsongeval, maar er zijn veel meer situaties waarin u uw letsel kunt verhalen voor middel van een schadeclaim. Denk bijvoorbeeld aan medische missers, valpartijen of hondenbeten. Dit zijn allemaal situaties waarin u vaak recht heeft op een vergoeding. Ook in het openbaar vervoer komen ongelukken voor. De vervoerder heeft een zogenaamde zorgplicht. Dit betekent dat de vervoerder voor een veilige situatie moet zorgen. Gelukkig zijn er in Almere en in de omgeving van Almere niet veel bus- en treinongelukken. Mocht er zich toch een situatie voordoen waarbij letsel is ontstaan, dan kunnen onze specialisten in Almere een schadeclaim voor u indienen. Heeft u letselschade in Almere? Neem dan vrijblijvend contact op.

Menu