Letselschade expert in Almere
Bel vrijblijvend: 036 - 799 90 87
Home > Smartengeld
Smartengeld Almere

Smartengeld eisen in Almere

Letselschade kan opgelopen worden door bijvoorbeeld een verkeers- of bedrijfsongeval, maar ook door slechte werkomstandigheden of een medische fout. Letselschade komt door het toedoen van een ander en kan psychisch of lichamelijk zijn. Pijn en verdriet na een overlijden, of een trauma na een ongeval vallen onder psychische schade. Deze schade kan veel invloed hebben op uw leven. U kunt hiervoor een advocaat van Letselschadebureau Kloppenburg in de arm nemen.

Recht op smartengeld?

Wij kunnen u helpen om smartengeld te verkrijgen. Smartengeld is de vergoeding voor psychisch leed. Wij weten precies wat we moeten doen om uw smartengeld te verkrijgen. Twijfel niet langer en laat ons u helpen bij uw smartengeld.

Schadevergoeding en smartengeld

De kosten kunnen flink oplopen als u letselschade heeft opgelopen. Deze kosten hebben niet altijd direct te maken met de geleden schade, maar komen er wel bij kijken. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om de volgende kosten:

  • Ziektekosten
  • Inkomensverlies
  • Pensioenschade
  • Huishoudelijke hulp of kinderoppas

Deze kosten kunt u ook verhalen in de vorm van smartengeld. Heeft u letselschade en heeft u te maken met de bovenstaande kostenposten? Dan helpen wij u graag met het regelen van een schadevergoeding of smartengeld. Weet u niet zeker of u recht heeft op een schadevergoeding of smartengeld? Letselschadebureau Kloppenburg in Almere kan u persoonlijk passend juridisch advies geven.

Menu