Letselschade expert in Almere
Bel vrijblijvend: 036 - 799 90 87
Home > Verkeersongeval
Verkeersongeval Almere

Slachtoffer van een verkeersongeval?

Gelukkig wordt het verkeer in Nederland steeds veiliger. Toch vallen er jaarlijks nog verkeersslachtoffers, ook in Almere en in de omgeving van Almere. Letselschade wordt niet alleen vergoed bij een verkeersongeval van bestuurders van voertuigen, maar ook aan passagiers, voetgangers of bijvoorbeeld fietsers. Na een verkeersongeval kan het zijn dat u inkomsten misloopt doordat u tijdelijk niet kunt werken. Ook kan het veel reiskosten met zich meebrengen. Als het verkeersongeval niet uw schuld was, kunnen deze kosten verhaald worden op de aansprakelijke partij.

Letselschade na een auto ongeluk?

Als u lichamelijke of geestelijke schade heeft opgelopen na een verkeersongeval en u woont in Almere of in de buurt van Almere, dan helpen wij u graag bij uw letselschadetraject. In dit traject zijn vijf duidelijke stappen te onderscheiden:

• Telefoongesprek voor een eerste kennismaking (036 - 799 90 87)
• Persoonlijk gesprek bij u thuis
• Uw eerste voorschot op de kosten
• Vaststellen van de schadevergoeding
• Nazorg en eventueel hulp bij reïntegratie

Wij vinden het belangrijk om samen met u het traject te doorlopen. Door persoonlijk contact blijft u altijd op de hoogte en u hoeft zich nergens druk om te maken. Wij zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft. Dus heeft u als gevolg van een verkeersongeval letselschade in Almere? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij bieden u de persoonlijke en professionele hulp die u nodig heeft.

Menu